Zomerse avonden en lange mouwen: waarom is dat fijn?

Zomerse avonden en lange mouwen: waarom is dat fijn?

De zomer is in volle gang en dat betekent lange, warme dagen. Toch betekent dit niet dat je de lange mouwen helemaal moet opbergen. Pyjama’s met lange mouwen hebben ook in de zomer hun voordelen, hier bij Ride to the Moon weten we precies waarom!

Waarom zijn lange mouwen ook handig in de zomer?

  • Temperatuurregulatie: Biologisch katoen ademt goed en helpt je lichaamstemperatuur te reguleren. Lange mouwen bieden extra bescherming tegen koelere nachtlucht, terwijl het materiaal overtollige warmte afvoert.
  • Huidvriendelijk: Biologisch katoen is zachter voor de huid, wat irritatie en allergieën kan verminderen. Dit is vooral belangrijk voor kinderen met een gevoelige huid, waardoor ze beter slapen.
  • Bescherming tegen insecten: Lange mouwen bieden een extra laag bescherming tegen muggen en andere insecten. Het is voor muggen niet onmogelijk om daar doorheen te prikken, maar het wordt wel veel moeilijker.

 

Geschikt voor Barbie, Pop en Knuffel

Wat Ride to the Moon bijzonder maakt, is dat onze pyjama’s niet alleen voor kinderen en volwassenen zijn, maar ook voor poppen en knuffels. Dit maakt het avondritueel nog leuker en gezelliger. Kinderen vinden het geweldig om hun favoriete knuffels en poppen, zelfs hun Barbie, dezelfde pyjama aan te trekken. Dit creëert een speelse en verbonden sfeer voor het slapengaan.

Matching Pyjama’s: Samen Sterk

Matching pyjama’s brengen een gevoel van eenheid en saamhorigheid. Het avondritueel wordt een teammoment, waarin iedereen betrokken is. Door dezelfde pyjama’s te dragen, voelen kinderen zich meer verbonden met hun ouders en broertjes of zusjes. Dit versterkt de familieband en maakt het naar bed gaan een gezellig ritueel waar iedereen naar uitkijkt.

Een Cadeau voor Kinderen dat Blijft

Op zoek naar een uniek cadeau voor kinderen? Onze pyjama’s zijn perfect! Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook leuk en duurzaam. Met onze unisex ontwerpen en tijdloze prints kunnen kinderen er jarenlang plezier van hebben. En hoe leuk is het als ook hun favoriete knuffel of Barbie dezelfde pyjama kan dragen? Dit maakt het cadeau nog specialer en persoonlijker.

Het Avondritueel Verrijkt

Nienke Hoeksema, de oprichter van Ride to the Moon, legt uit: “Voor het slapen gaan even vertragen, dat vind ik een ontzettend belangrijk onderdeel van de opvoeding. Sinds we hier in huis allemaal dezelfde Ride to the Moon pyjama’s hebben, gaat de transitie van dag naar nacht nog gemoedelijker.” Het ritueel waarbij kinderen eerst hun poppen en knuffels een pyjama aantrekken en daarna zichzelf, zorgt voor een rustige en vrolijke sfeer. Dit maakt het naar bed gaan niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker.

Duurzaam en Comfortabel

Onze pyjama’s zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid. Gemaakt van 100% biologisch katoen, zijn ze zacht voor de huid en vriendelijk voor de planeet. De ontwerpen blijven lang in de collectie, zodat de pyjama’s jarenlang meegaan. Zelfs als je kinderen uit hun pyjama’s groeien, kunnen de poppen en knuffels ze nog steeds dragen. Dit maakt onze pyjama’s een duurzame keuze voor het hele gezin.

Terug naar blog