Twinning pyjama voor moeder & kind (zowel dochter als zoons)

Twinning pyjama voor moeder & kind (zowel dochter als zoons)

Een knusse avond met het gezin wordt extra gezellig als jullie allemaal dezelfde moeder-kind pyjama dragen. Kinderen voelen zich verbonden met jou en vinden het geweldig om dezelfde nachtkleding te dragen.

Ontdek onze vrolijke twinning pyjama's met Octopus print of harten print. Beide pyjama's zijn gemaakt van biologisch katoen met 5% elastan. Heerlijk comfortabel en zacht. Maak van jullie avond een feest met deze unieke twinning combinaties. Want de pyjama's zijn er niet alleen voor moeder, dochters en zoons. Ook zijn de pyjama's geschikt voor poppen, knuffels tot 43 cm en Barbie's. 

 

Momenteel introduceren wij twee verschillende prints, een Otopus pyjama en een harten print die zowel voor moeder, kind, pop, knuffel als Barbie verkrijgbaar zijn.

Deze pyjama's delen hetzelfde ontwerp, wat hen twinning pyjama's maakt. Neem een kijkje bij al onze kinderpyjama's en selecteer vervolgens de volwassen pyjama die perfect past bij die van je kind! Ontdek onze collectie kinder twinning pyjama's hier.

Onze kinderpyjama's zijn beschikbaar in diverse maten, variërend van 74-80 tot 146-152, geschikt voor zowel jongens als meisjes tussen ongeveer 1 tot 12 jaar. Welk ontwerp kies jij samen met je kind? Voor dames zijn onze pyjama's verkrijgbaar in de maten 36/38, 40/42 en 44/46.

Ontdek de collectie hier 

Terug naar blog